Toelichting homepagina


Toelichting

Bij het gebruik van het Colland Administratie Systeem (CAS) zijn persoonlijke gegevens van u en uw werknemers noodzakelijk. Bijvoorbeeld burgerservicenummers, pensioennummers, bankrekeningnummers, e-mailadressen etc. Zonder die gegevens is het niet mogelijk om aanvragen of declaraties in te dienen.

De laatste tijd zien we dat werkgevers deze gegevens ook aan derden verstrekken. Deze personen of instellingen verzorgen dan registratie en declaratie in CAS. Als dat uw accountant is, is er natuurlijk geen probleem. Die heeft deze gegevens vaak ook al voor allerlei andere zaken. Een ander verhaal wordt het als het bijvoorbeeld om een opleider gaat.

U verstrekt dan privacygevoelige informatie van uzelf en uw werknemers en heeft er geen zicht op wat daar mee gebeurt. Een naam en een bijbehorend burgerservicenummer kan al leiden tot identiteitsfraude op het internet. Ook heeft u geen zicht op de gegevens die de opleider over de cursus of training in CAS zet. Dit kan weer gevolgen hebben voor de beoordeling van uw declaratie.

Wij adviseren u dringend om dit niet te doen! Geef geen privacygevoelige gegevens aan derden die deze niet nodig hebben voor hun dienstverlening. Dien zelf uw aanvragen of declaraties in.

Indien u het lastig vindt om dit zelf te doen, dan kunt u bellen met de Backoffice, 0900 - 040 1328. Zij helpen u graag!

 

Disclaimer | Privacy statement
Powered by Gilde-BT
Bezig met laden een ogenblik geduld a.u.b.